Beste Nettbutikker
Beste Nettbutikker  ›  Klær - dameklær  ›  Kameleon

Kameleon

Nettbutikk: Kameleon

Kameleon ble etablert av Anne Slaaen i 1997 som et high end design merke. Vi designer klær av svært god kvalitet med et klassisk snitt og farger, men med en tvist. Vi har fokus på miljøvennlig produksjon av varene våre i alle ledd. Vi har en klar etisk profil og jobber hver dag med å gjøre klesbransjen til et bedre sted.

Hva synes du om Kameleon?

Dine erfaringer med Kameleon:

Ditt navn eller kallenavn

Din vurdering av nettbutikken

Skriv en tittel på innlegget ditt

Dine erfaringer med Kameleon:

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Din omtale av overnevnte nettbutikk vil bli offentliggjort på dette nettstedet. Vær saklig og relevant, og begrunn dine påstander. Useriøse anmeldelser vil bli slettet.

Tips oss om nettbutikker Hvordan betale på nett Om Beste nettbutikker Link til oss Kontakt oss by Kalmar Web

Beste Nettbutikker gir deg oversikten over alle norske butikker på nett. Her finner du brukeromtaler med anmeldelser fra våre brukere. Tjenesten har i de siste årene vokst til å bli en av de største og mest troverdige kildene i Norge hva gjelder kundeomtale og vurderinger av norske nettbutikker. Våre nettbutikk-anmeldelser hjelper hver dag tusenvis av norske forbrukere til å gjøre en bedre handel. Unngå svindel og uredelige nettbutikker, og handle heller i de trygge nettbutikkene som allerede har blitt anbefalt og fått en positiv anmeldelse.