Beste Nettbutikker
Beste Nettbutikker  ›  Klær  ›  SparKjøp

SparKjøp

Nettbutikk: SparKjøp

SparKjøp selger billige klær, og kvaliteten er ofte deretter. Her får du kjøpt klær til herre, dame og barn.

Erfaringer med SparKjøp

Nettbutikk anmeldelser og omtale av SparKjøp.

Hva er billig?!
Kvalitetsgutten (27.10.2010)

Billig er når prisen er lav i forhold til det du får. Hvis det du får er dårlig kan det koste 1 øre og det er fortsatt dyrt... SparKjøp har priser på klær som er unormalt lave, men jeg har kjøpt klær her og ser jo hvorfor de selger til den prisen de gjør. Det er ikke billig når klærne ikke blir brukt. Hvis du vil ha noe som er mer enn middels behagelig, og som ikke ser helt jalla ut, så er det bedre å betale noen kroner mer for å få litt bedre kvalitet. Det er bare min mening, jeg vet om flere som bruker sparkjøp, men jeg kommer aldri til å kjøpe noe her igjen pga kvaliteten og at det ikke er trendy nok for meg.

BIllig nettbutikk som selger klær
Alfred (11.10.2010)

De selger billige klær, og jeg bryr meg ikke om at de skal være hippe eller kule. En genser er en genser sier jeg og da er jeg ikke intrisert å betale tusen spenn når jeg kan få en genser til 80 kroner her.

Hva synes du om SparKjøp?

Dine erfaringer med SparKjøp:

Ditt navn eller kallenavn

Din vurdering av nettbutikken

Skriv en tittel på innlegget ditt

Dine erfaringer med SparKjøp:

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Din omtale av overnevnte nettbutikk vil bli offentliggjort på dette nettstedet. Vær saklig og relevant, og begrunn dine påstander. Useriøse anmeldelser vil bli slettet.

Tips oss om nettbutikker Hvordan betale på nett Om Beste nettbutikker Link til oss Kontakt oss by Kalmar Web

Beste Nettbutikker gir deg oversikten over alle norske butikker på nett. Her finner du brukeromtaler med anmeldelser fra våre brukere. Tjenesten har i de siste årene vokst til å bli en av de største og mest troverdige kildene i Norge hva gjelder kundeomtale og vurderinger av norske nettbutikker. Våre nettbutikk-anmeldelser hjelper hver dag tusenvis av norske forbrukere til å gjøre en bedre handel. Unngå svindel og uredelige nettbutikker, og handle heller i de trygge nettbutikkene som allerede har blitt anbefalt og fått en positiv anmeldelse.