Beste Nettbutikker
Beste Nettbutikker  ›  Blomster og hage  ›  Mestergrønn.no

Mestergrønn.no

Nettbutikk: Mestergrønn.no

Informasjon om MesterGrønn hentet fra deres nettsider:

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med nærmere 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Vår visjon er ”Vi skaper glede i alle hjem”, og ved å tilby et stort utvalg friske blomster hver dag gjennom hele året, er vi med på akkurat dette.

Hos Mester Grønn har vi mange blide medarbeidere, både i butikk og på telefon, som er klare til å hjelpe deg, med kjøp eller bestilling.

Erfaringer med Mestergrønn.no

Nettbutikk anmeldelser og omtale av Mestergrønn.no.

Herlig service!
Gjest (13.04.2013)

Jeg er fast kunde hos Mestergrønn på Vikasenteret i Ottestad utenfor Hamar. Her er det friske , nydelige, skjønne blomster. Ikke nok med det, men hver gang jeg handler får jeg beskjed om hvordan de skal stelles, noe jeg setter stor pris på!Blomstene er bestandig satt delikat og friskt sammen. Butikken er så bra. Har forsøkt 2 andre blomsterbutikker her i nærheten, men blomstene er ikke så friske og står ikke så lenge.
Nei Mestergrønn er min favorittbutikk!

Hva synes du om Mestergrønn.no?

Dine erfaringer med Mestergrønn.no:

Ditt navn eller kallenavn

Din vurdering av nettbutikken

Skriv en tittel på innlegget ditt

Dine erfaringer med Mestergrønn.no:

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Din omtale av overnevnte nettbutikk vil bli offentliggjort på dette nettstedet. Vær saklig og relevant, og begrunn dine påstander. Useriøse anmeldelser vil bli slettet.

Tips oss om nettbutikker Hvordan betale på nett Om Beste nettbutikker Link til oss Kontakt oss by Kalmar Web

Beste Nettbutikker gir deg oversikten over alle norske butikker på nett. Her finner du brukeromtaler med anmeldelser fra våre brukere. Tjenesten har i de siste årene vokst til å bli en av de største og mest troverdige kildene i Norge hva gjelder kundeomtale og vurderinger av norske nettbutikker. Våre nettbutikk-anmeldelser hjelper hver dag tusenvis av norske forbrukere til å gjøre en bedre handel. Unngå svindel og uredelige nettbutikker, og handle heller i de trygge nettbutikkene som allerede har blitt anbefalt og fått en positiv anmeldelse.